Услуги

Нашите услуги включват:

Ортодонтия за деца и възрастни (корекция на изкривени зъби и неправилна захапка с най-съвременните системи брекети – естетични, керамични, сапфир, синтетични или метални)

1)                                                        2)

1)Просто брекети

2)Damon брекети

 Корекция на неправилно подредени зъби и захапка.

Damon System

    Деймън брекети е революционна система за корекция на изкривени зъби, при която се използват самолегиращи се брекети и високотехнологични термоактивни дъги.

                 Направете добро първо впечатление.

Зъбите са голяма част от нашата идентичност, как се чувстваме за себе си и начина, по който другите ни възприемат. Според едно скорошно проучване, включващо повече от 1000 американци на възраст от 18 и повече години), 72% от анкетираните са съгласни, че хора от всички възрасти със здрави, прави зъби обикновено са третирани по-добре в социалните ситуации от тези с забележимо криви зъби. От друга страна, почти половината казаха, че кривите зъби оставят отрицателно първото впечатление.

Добрата новина? С иновативната технология на система Damon, е по-лесно от всякога да подобрите вашата усмивка за далеч по-малко време, с жадуван комфорт и с по-добри резултати, които траят цял живот.

Здрави зъби и венци
Самочувствие което да демонстрирате в училище,  на работа и у дома
По-широка усмивка
Изразени черти на лицето
Ясна реч при интервюта, говорене пред публика, и др.

                               Подобряване на вашето здраве:

Правите и равномерно разположени зъби са много по-лесни за поддръжка, което води до по-добра орална хигена.
Правилно приведените зъби дъвчат по-ефективно, което помога за доброто храносмилане.
Според Американската Асоциация на Ортодонтите кривите зъби, са трудни за почистване и поддържане. Това може да допринесе за условия, които причиняват не само кариес, но може да доведе и до заболяване на венците или дори загуба на зъбите.

Така че, без значение на каква възраст сте никога не е твърде рано или твърде късно за да инвестирате в брекети и в крайна сметка да инвестират в себе си. Започнете да се наслаждавате на резултатите от днес до края на живота си.

                               Колко дълго се носят брекети?

Със системата на Даймън лечението обикновено е значително по-кратко в сравнение с конвенционалните брекети. Следователно по-кратко лечение означава по-малко задължения и красива усмивка … по-бързо. Може да се изненадате колко бързо. Обикновено от 6 до 16 месеца.

                                Боли ли?

Дните, в които да носиш брекети значи болка, приключиха! Предлагаме ви революционно нов подход към ортодонтията осигуряващ по-голям комфорт по време на лечението. Това е, защото системата Деймън  има уникален механизъм за слайд който  позволява на вашия лекар с по-малко усилия да задвижи зъбите на правилните им позиции. Така лечението е не само по-кратко, но и също така далеч по-комфортно.

Damon Clear

Защо брекети Деймън Клиър

Практически невидими, Damon Clear имат ясни предимства пред традиционните брекети и геометрия. Damon Clear е част от иновативната система Damon, която съчетава брекети без ластици (tieless braces) с високо технологични накрайници,позволявайки на зъбите да се движат бързо и удобно за наистина грандиозна усмивка.

С  Damon Clear колегите и приятелите ви дори няма да забележат че носите брекети. Други Clear или т. нар. невидими брекети имат видими метални части или еластични връзки, които могат да жълтеят по време на лечението. Но брекетити Damon без ластици (tieless Damon) са по-дискретни и резистентни на оцветяване и обезцветяване по време на лечението.

                            Бързо Лечение

Забележете резултатите по-скоро отколкото предполагате. Докато времето на лечение може да варира, клиничните изследвания показват, че системата Damon е до шест месеца по-бърза от традиционните брекети. Damon Clear работи 24 часа в денонощието, седем дни в седмицата, и прилягат перфектно на всички зъби за феноменалния усмивка, която подобрява цялостното изражение на лицето.

С Деймън Clear, вие получавате повече от прави зъби. А лекар роботещ с тази система ще вземе под внимание вашите уникални лицеви пропорции при подреждането на вашите зъби, захапка и усмивка. За по-кратко време ще получите усмивката, профила и естетика, за които винаги сте мечтали.

Предлаганата от нас система Damon Clear съчетава най-доброто от традиционните ясни брекети и невидима структура за да съчетае дискретно лечение, с резултатите, които надминават представете ви за прави зъби.

Циркониев диоксид

Циркон – един от най-старите и разпространени материали на земята. от този химически елемент се добиват Циркониев диоксид – високотехнологичен материал който се използва в медицината, по-конкретно в хирургията, в продължение на 20 години. Сега имаме възможноста да използваме този материал и в стоматологията. Безусловно демонстриращ най-важните характеристики необходими за правенето на съвременни зъбни протези.

Предимства
високо предаване на светлината
пресъздаване на цвета на зъбите според желанията на пациента
пълно отсъствие на метал
превъзходна биосъвместимост
изключителна здравина
дълговечност

Дълговечност и здравина

Правилно изработена конструкция на зъбите осигурява комфорт завинаги. Благодарение на изключителната твърдост и плътност на материала тези протези издържат на максимален натиск и усилия, не изменяйки формата и цвета си.

  Love ceramic(циркониева керамика)

Преимущества на циркониевия оксид

 • Елиминира риска от нежелани реакции от страна ха хора страдащи от алергии.
 • Материалът не е метал , той не е проводник и не генерира електрически заряд, няма опастност от корозия.
 • Ниска топлинна проводимост.
 • Циркониевият оксид притежава прозрачност за разлика от метала.
 • Естественият ефект на въстановените зъби не се променя при различните светлинни условия – дневна или изкуствена светлина.
 • Липса на тъмни оцветявания в областа на венците.
 • Висока устойчивост на счупване, киселиноустоичивост, не потъмнява

Върху циркониевите скелети работиме с новата керамика на DeguDent CERCON CERAM LOVE , която използва едновременно две цветови системи-класическата на VITA и десетобалната от нюанси 3D Master, използвайки само един набор от керамични маси. Тази керамика гарантира много високи естетически резултати за възпроизвеждане на естествения цвят на зъба с неговата неутрална опалесцентност от вътрешноста на зъба.

 CAD/CAM система

Циркониевият прах се рафинира чрез специална процедура и се пресова в блокчета. От все още “мекия” цирконий в зъботехническата лаборатория се фрезова конструкция, след което се изпича в синтеровъчна пещ на 1500 градуса. Само чрез това изпичане, цирконият придобива крайната си твърдост и устойчивост. Технологично има два основни метода за изработване:

 • обработка чрез CAD-CAM система
  – сканиране на гипсов модел
  – виртуално моделиране
  – фрезоване от цифрово-програмна фреза
  – синтероване

Предимствата при CAD-CAM системите са много: висока технологичност и скорост, намалена ръчна обработка, виртуален архив и др.

Естетична и възстановителна стоматология
o Естетични корекции с бондинг
o Емайлопластика
o Порцеланови фасети
o Порцеланови корони (прес керамика)
o Циргониев диоксид
o Титан керамика
o Моделно-лети и фрез протези

Козметична стоматология
o Професионални програми за трайно избелване на зъбите
o Програми за поддръжка
o Зъбна бижутерия

 

 Zoom! Систeма за избeлване на зъбите със плазмена светлина.

Защо е важно да сме с бели зъби?

Вашата усмивка е важна! Тя е едно от първите неща, които хората забелязват! Бялата и блестяща усмивка Ви помага да се чувствате по-добре, по-сигурни и по-уверени в себе си. Начинът Ви на живот и остаряванeто са причина за потъмняване на зъбите. Много действия в ежедневието ни, на които не обръщаме особено внимание, правят зъбите ни по-тъмни.

Избелването със светлина Zoom! се осъществява за едно посещение (3 процедури по 20 минути).

Избелване до 8 цвята по-бели зъби.

Трайност от 3 до 5 години.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Естетична и възстановителна стоматология
o Естетични корекции с бондинг
o Емайлопластика
o Порцеланови фасети
o Порцеланови корони (прес керамика)
o Циргониев диоксид
o Титан керамика
o Моделно-лети и фрез протези

Козметична стоматология
o Професионални програми за трайно избелване на зъбите
o Програми за поддръжка
o Зъбна бижутерия

Обща стоматология
o Висококачествени фотополимери (нанотехнология)
o Кореново лечение
o Металокерамика
o Парадонтална терапия

Превентивна стоматология
o Професионална хигиена – почистване на зъбен камък и налепи с ултра-звук и полиране
o Силанизиране – запечатване на фисурите по зъбите
o Флуоризация – за намаляване на свръхчувствителни шийки

Заповядайте при нас да се убедите в качеството на нашето обслужване.